19. toukokuuta 2014

Happy, happy, happy

Vastasin tossa tänään yhteen kommenttiin, ja lupasin uutta postausta tässä parin viikon sisään. Kerroin myös, ettei vaihdosta ole kuulunut vielä mitään uutta enkä ole saanut sijoitustietoja tai perhettä. Arvatkaapa, mitä sähköpostissa sitten odotteli ... :)

Kyllä, sijoitustiedot ja isäntäperhe! ♥ En oikein tiedä, mistä aloittaisin. Oon vieläkin ihan fiiliksissä, enkä todellakaan osannut odottaa tätä :D Norjan YFU:n sivuilla on kuva ja pieni infoboksi jokaisesta Norjaan tulevasta oppilaasta, ja oon sitä seurannut aika innokkaasti ja tarkkaillut, kenen kuva sieltä katoaa ja on siis saanut perheen. Mun kuvani on siellä vieläkin, mutta nyt mulla on perhe!

Ensi vuoden tulen viettämään Oslossa! Alun perinhän halusin länsirannikolle, mutta olen kyllä Osloonkin tosi tyytyväinen: asun täällä Suomessa aika landella, niin onhan se vaihtelua asua maan pääkaupungissa, vaikka asunkin ilmeisesti aika kaukana keskustasta. Oslo on myös kuvien perusteella todella kaunis kaupunki. Koulusta en vielä tiedä, mutta se kai sitten selviää isäntäperheeltä :)

Itse perheestä sitten, siihen kuuluvat vanhemmat ja kaksi pientä lasta. Sain kuvia, ja kaikki vaikuttavat aivan ihanilta. Perheessä ei ole lemmikkejä, ja lapset ovat tosi pieniä, kolmevuotias poika ja vuoden vanha tyttö. Mun pitäis kirjoittaa heille, mut taidan lykätä sitä huomiseen. Kirjoittaisin kuitenkin vain siansaksaa!

Viikonloppuna oli lähtövalmennus, ja se oli niin huikea kokemus että sitä en saa mahdutettua tähän postaukseen :) Siitä ja yleisesti fiiliksistä sitten yritän kirjoitella jotain, kun viimeinen koeviikko (huuuh) on ohi! Nyt oon aivan liian innoissani kirjoittaakseeni mitään järkevää :)

Pyydän edelleen anteeksi kuvien puuttumista. Olen surkea ja laiska kuvaaja, mut ehkä parannan tapojani Norjan upeissa maisemissa.

Ha det,
Janina

2 kommenttia:

  1. Hei ihan supersupersuper mahtavaa, onnea! <3 Osloon vielä, kuin siistiä! Tulispa mullekin perhetiedot pian....

    Valmennus oli niin mahtava, munkin pitäis siitä jotain kirjoitella mutta koeviikko painaa päälle. :D // nii ja oli kiva nähä sua ja istuu vieressä menomatka yms! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei onnea! Vaikken sua ees tunne, niin tulee aina niin hyvä mieli kun joku saa sijotustiedon! (Millastakohan se on kun saan sen ite..)

    Oslo on hieno kaupunki! Varmasti tulee ihana vuosi siellä!

    VastaaPoista