16. lokakuuta 2014

Hvor er jeg??

Vaihdon aikana oon heittäytyny hetkeen niin paljon, etten olisi sen uskonut olevan mahdollista tällaiselle tyypilliselle, vähän maalaiselle suomalaistytölle. Tälläkin hetkellä kirjoitan tätä tekstiä kännykällä sormet kohmeessa, täpötäydessä ruuhkabussissa pullaa syöden, koska lounas jäi väliin. Ulkona sataa räntää ja nautin bussin lämmöstä. Juuri äsken eräs vanhempi nainen nousi lähteäkseen ja tarjosi mulle paikkaansa, ja hymyili vielä lähtiessä. En tiedä minne tää bussi on menossa, hyppäsin siihen täysin eksyksissä toivoen, että edes jossain vaiheessa tämä ohittaisi keskustan ja tutut kulmat. Miten mä tähän tilanteeseen päädyin? Mun piti mennä ostamaan kenkiä koulun jälkeen, mut sen sijaan lyöttäydyin yhden tutun seuraan ja saatoin sen omaan kouluunsa, vain saadakseni jatkaa mielenkiintoista keskustelua vain kymmenen minuutin ajan. Ja tiedättekö mitä? Se oli tän päivän paras päätös.

Tosiaankaan kaikki päivät ja hetket täällä ei oo hyviä, ja oon kirjoittamassa siitäkin postausta. Usein just pienet asiat, kuten hymy, tai  tänään toi keskustelu, piristää ihan uskomattomasti :-)

Hadet,
Janina

ps. Oon jossain kaupungin pohjoispuolella, eikä mulla oikeasti ole hajuakaan missä olen. Noh, ei kun kokeilemaan toista bussia, sentään mulla on pullaa!

pps. Kotona ollaan!

5 kommenttia:

 1. Haha ihana teksti :'D Oon niin kade ko amikset tai iltalukiolaiset ei voi lähteä vaihtoon :D Pidä hauskaa ja tee lisää hyviä päätöksiä!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ootko ihan varma, mun mielestä joku pari tän vuoden lähtijöistä oli amiksessa? Ei sen pitäis ainakaan järjestöjä haitata :D

   Poista
  2. Joo, kyllä amislaisetkin voivat lähteä vaihtoon, tosin vaihtomaassa voi kuitenkin kouluna olla lukio.

   Poista
 2. ;=) voi sun kansas...mites niiden kenkien kanssa kävi? Ilmeisesti et sitten kaupoille tuolloin päässyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä loppujen lopuks sit keskustan kauppakeskukseen löysin ja kattelin kenkiä :-D Mut täällä oli just alet menossa ja talvikenkiä ei kauheest ollut, et koitan taas sit ens viikolla...

   Poista