19. elokuuta 2014

Kuvia

Ajattelin laittaa Holmenkollenin & tänpäiväisen kaupunkikiertelyn kuvia erilliseen postaukseen :) Asettelu on outo ja kuvien laatu vois olla parempikin, mut saatte tänään tyytyä tähän!
 


Oslo Opera House
Tuolla oli tosi kirkasta! Aurinko paistoi ja toi rakennus oli niin valkoinen et se heijasti auringonsäteet vielä uudestaan silmään. Hostäiti sanoi, että valkoisuuden on tarkoitus muistuttaa lumesta ja jäästä.


Oslo City Hall

Nyt olen virallisesti muuttanut Norjaan! Käytiin tänään Skattekontoret:issa varmistamassa muutto
Kävin myös kirjakaupassa ja ostin ekan norjankielisen kirjani! Ostin tän, koska mun lempibändin laulaja on tehnyt tälle kirjalle laulun & musiikkivideon, josta pidin kovasti, joten halusin lukea kirjankin :) Joudun kyllä varmaan odottamaan lukemista aika kauan :D

Näytän tosi hyvältä XD Kuva Holmenkollenilta!
Mua huvitti suuresti kun Holmenkollenilla metsän seassa oli kivinen peikko :D


 
 
Hadet,
Janina

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää ja säätkin taitaa suosia vähän enemmän kuin täällä Suomessa! Mites on norjan kielen kanssa lähtenyt arki käyntiin? :-)

  VastaaPoista
 2. Yllättävän hyvin itseasiassa! Alotin norjan puhumisen vasta maanantaina, ja pystyn ilmaisemaan itteäni jo aika paljon. Tuntuu vähän hölmöltä sanoa näin mut huomaan kehittyneeni jo tässä parissa päivässä. Kuuleminen on vielä vaikeaa mut puhuminen on jo helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kuvia, hauska nähdä missä siellä "hiihtelet" ... tuo Kollenin peikko, oliko se siellä ikäänkuin piilossa vai pääsikö sinne lähelle?

   Poista
  2. Se oli pikkuisen mäen päällä ja hiukan puiden varjossa, mut kyllä sinne lähelle pääsi. Jos muistan oikein niin mäkeä jonka päällä peikko oli, kutsutaan Ilmaiseksi mäeksi koska sinne voi mennä katsomaan Holmenkollenilla pidettäviä kisoja ilmaiseksi. :)

   Poista